English summary

Home

Actueel nieuws

Projecten
∑   coŲperatieve
    bedrijven

∑   individuele
    bedrijven

∑   huttenbouw
∑   schoolfonds
∑   microfinanciering

Duka matin

Nieuwsbrieven

FinanciŽle verslagen 

Links

Contact

Actueel nieuws


Nieuwsbrief 42
Door op Nieuwsbrief 42 te klikken krijgt u de laatst uitgebrachte nieuwsbrief als pdf te zien.

Sluiting winkeltje "Duka matin"
Ons "kleine winkeltje" in het Luo "Duka matin" is weer in de Kerstsfeer. Het winkeltje is gesloten van 20 december 2018 tot 11 januari 2019.

30-jarig jubileum Kenya Project
Op zondag 26 augustus hebben we het 30-jarig bestaan van het Kenya Project gevierd. De kosten daarvan zijn niet betaald uit ontvangen giften voor projecten, maar zijn separaat gesponsord. Om een kleine impressie te krijgen, klik op Home en vervolgens op het driehoekje.

Boekpresentatie tijdens jubileum Kenya Project

Rentia Krijnen heeft een boek uitgebracht over de 28 jaren dat zij voorzitter was van het Kenya Project. Zeven maal vier jaren kansen: 'wij maakten er werk van' (aldus de weduwen in Ahero). U kunt dit boek bestellen bij krijnenrentia@gmail.com voor € 15,- inclusief portokosten. De opbrengst gaat naar watertanks in Kenia.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
De nieuwe Europese privacywet gaat uiteraard ook aan onze stichting niet voorbij. De informatie die we van u krijgen, wordt vertrouwelijk behandeld. Klik op AVG om de gehele tekst als pdf te zien.

CBF keurmerk

Trots vermelden we dat het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving), toezichthouder goede doelen, ons erkent als goed doel. Dat betekent dat we sinds september 2017 het keurmerk voeren. Zie CBF.  
               
Werkbezoek Kenia
Het werkbezoek naar de weduwen in Kenia van september / oktober is inmiddels afgerond. Als u op reisverslag klikt, krijgt het als PDF te zien. Het volgende bezoek is in januari / februari 2019.

Dankjewel zingen de weduwen
Als we de verschillende dorpen van het Kenya-project bezoeken zingen de vrouwen bij aankomst, maar ook bij ons afscheid. Erokamano betekent dankjewel