English summary

Home

Actueel nieuws

Projecten
∑   coŲperatieve
    bedrijven

∑   individuele
    bedrijven

∑   huttenbouw
∑   schoolfonds
∑   microfinanciering

Duka matin

Nieuwsbrieven

FinanciŽle verslagen 

Links

Contact

Actueel nieuws30-jarig jubileum Kenya Project
Op zondag 26 augustus hebben we het 30-jarig bestaan van het Kenya Project gevierd. De kosten daarvan zijn niet betaald uit ontvangen giften voor projecten, maar zijn separaat gesponsord. Een kleine impressie vindt u op bijgaand filmpje. Klik hier.

Boekpresentatie tijdens jubileum Kenya Project
Rentia Krijnen heeft een boek uitgebracht over de 28 jaren dat zij voorzitter was van het Kenya Project. Zeven maal vier jaren kansen: 'wij maakten er werk van' (aldus de weduwen in Ahero). U kunt dit boek bestellen bij krijnenrentia@gmail.com voor € 15,- inclusief portokosten. De opbrengst gaat naar watertanks in Kenia.  

Nieuwsbrief 41
Door op Nieuwsbrief 41 te klikken krijgt u de laatst uitgebrachte nieuwsbrief als pdf te zien.

Duka matin
De zomervakantie is weer voorbij en dus is ons "kleine winkeltje" in het Luo "Duka matin" weer geopend.  
              
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
De nieuwe Europese privacywet gaat uiteraard ook aan onze stichting niet voorbij. De informatie die we van u krijgen, wordt vertrouwelijk behandeld. Klik op AVG om de gehele tekst als pdf te zien.

CBF keurmerk
Trots vermelden we dat het CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving), toezichthouder goede doelen, ons erkent als goed doel. Dat betekent dat we sinds september 2017 het keurmerk voeren. Zie CBF.  
               
Werkbezoek Kenia
Het werkbezoek naar de weduwen in Kenia van september / oktober is inmiddels afgerond. Als u op reisverslag klikt, krijgt het als PDF te zien. Het volgende bezoek is in januari / februari 2019.